Spieren

Doe mee en steun dit geweldige goede doel en meld je aan.

 

De nieuwe datum is 10 juni 2023

www.spierenvoorspierenrally.nl

 

 

rallyschild-svs-rotary-2022spo

 

Spieren voor Spieren Rally – powered by Rotary Gorssel

 

INSCHRIJVING GEOPEND!

 

De Spieren voor Spieren Rally, georganiseerd door Rotary Gorssel, beleeft op10 juni 2023 z’n achtste editie. De inschrijving voor deze inmiddels landelijk bekende rally is geopend! Meer weten? Kijk op www.SpierenVoorSpierenRally.nl. Meedoen: ga meteen door naar onze inschrijfpagina.

 

 

Lees meer

De rally kent een groot aantal vaste deelnemers die elk jaar weer aan de start verschijnen. Sommige équipes maken er in de Tourklasse een gezellige sportieve dag van, veel andere hebben hun vaardigheden in de loop van de jaren door deze rally sterk ontwikkeld en gaan nu voor een topprestatie in de Sportklasse. Wat uw motieven en doelstellingen ook zijn: deze Rally past bij u!

 

Verrassende stukjes

We laten u ook dit jaar weer kennismaken met schitterende en verrassende stukjes Achterhoek en  Salland! De finish is bij een oude en vertrouwde ‘vriend’ van de Spieren voor Spieren Rally: het Bosrestaurant in Joppe, dat na een brand in 2018 schitterend is gerenoveerd en onlangs werd heropend. 

 

Doe mee!

Spieren voor Spieren rekent op u. Door mee te doen bent u verzekerd van een gezellige, sportieve dag. Maar vooral weet u zeker dat u met uw equipe een zeer goed doel steunt!

 

De technische organisatie van de Spieren voor Spieren Rally is opnieuw in handen van Jaap Jongman en zijn team van RallyControl. Deze professionals hebben weer een originele, verrassende rally uitgezet, flink pittig voor de sportklasse en een prachtige uitdaging voor de tourklasse!

 

Dus: ga snel naar www.spierenvoorspierenrally.nl en meld u aan. Hier vindt u het inschrijfformulier. Vragen? Mail naar info@spierenvoorspierenrally.nl.